Preskočiť na obsah

Beh k Šikľavej skale

Zverejnené 3.9.2024.

Dátum a Čas
28. sep 2024 08:30 – 16:00
Miesto
Obec Matejovce nad Hornádom
Kategória

Milé rodinky s deťmi, zdatní bežci a milovníci psíkov, Obec Matejovce nad Hornádom a Útulok šťastný psík organizujú nultý ročník podujatia 🏃‍➡️BEH K ŠIKĽAVEJ SKALE.

Príďte si pre nezabudnuteľné zážitky a užite si deň v objatí scenérie Galmusu na Spiši a jeho prírodnej klenoty Šikľavá skala. Pozývame Vás na dobrodružstvo spojené nielen s behom, ale i jedinečným objavovaním prírodných krás, výhľadov, zdravého životného štýlu i charity. Tá spočíva v tom, že časť vybraného štartovného bude vybehaná pre Útulok Šťastný psík, ktorý sa nachádza neďaleko Šikľavej skaly v obci Matejovce nad Hornádom. 

Deti, dospelých i psov čakajú krásne trate, zaujímavé prekážky, v cieli originálna medaila, občerstvenie, kultúrny program i všeličo iné, no najmä čaká všetkých skvelá atmosféra a krásna príroda! 

Povýšte beh na spoločný spoločenský zážitok a zapojte svoju rodinu, kamarátov i štvornohých miláčikov. Pre milovníkov psov dávame do pozornosti kategóriu beh so psom – HAPPY DOG RACE, čo je skvelá aktivita na aktívny spoločný oddych a udržiavanie Vás i psa v skvelej psychickej kondícii. 

Určite sa máte na čo tešiť a dôvod registrovať sa 🙂

SPOLUFINANCOVANÉ S PODPOROU MAS MILOJ SPIŠ o.z.

Registrácia možná tu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScz1t-uKfZOikcZmdIt10RhMydHNLmV8-QjhaY-VUNp_Zqgfg/viewform?usp=sf_link

Propozície: